Eten

Aan tafel bij JAN
Sinds oktober 2015 is Maas en Waal een culinaire plek rijker. Aan de Rooijsestraat, tegenover de kerk, in Dreumel opende onze nieuwe brasserie als aanvulling op ons bedrijf.
Wij verwelkomen u graag in ons restaurant ‘Aan tafel bij ‘JAN’, waar Jan zijn passie voor het ambacht goed tot zijn recht laat komen. U kunt jaarrond van onze gerechten en service genieten in een vernieuwde ambiance.

De keuken gebruikt en verwerkt uitsluitend de meest verse en hoogwaardige seizoensproducten liefs uit eigen regio. Belangrijk vind hij dat het ambachtelijke vakmanschap blijft bestaan. Dineren kan met een select groepje en met velen.  Lekker uitgebreid eten in sfeervolle ambiance. Bijvoorbeeld voor uw bruiloftfeest, een familiereünie of met de kerst samen uit. De tafels worden keurig gedekt voor elk diner. Of het nu exclusief of gewoontjes mag zijn ‘Jan’ is van alle markten thuis.
Onze brasserie is iedere dag geopend vanaf 12:00 uur. Woensdag gesloten.

 

Zeer gewaardeerde gast,
13 oktober 2020. We zagen het aankomen. Restaurants en café’s gaan weer dicht. Wij hopen u spoedig weer te mogen ontvangen. Maar……

Dit betekend niet dat u ons hoeft te missen. Wij gaan onze keuken weer aanpassen aan onze afhaalservice. Wij presenteren weer ons afhaalmenu.
Even wat aanvullende informatie:
-Bestellen kan alléén telefonisch op 0487 57 17 18.
-Zijn wij in gesprek, probeer het later nog eens.
-Bellen en bestellen tussen 13:00 en 16:00 uur, dus plan uw avondeten alvast vooruit!
-Wij bespreken met u een afhaaltijd ergens tussen 17:00 en 19:00 uur.
-Vol = Vol en Op = Op.
-Kom zoveel als kan alléén ophalen, houd 1,5 meter afstand tot andere en onze medewerker.
-U bent verplicht een mondkapje te dragen bij binnenkomst, vergeten! dan hebben wij er ook wel één voor u.
-Er staat bij binnenkomst een desinfectie paal, maak hier gebruik van!
-U kunt bij ons contant, met pin of eventueel met een betaalverzoek vooraf betalen.

Wij verzoeken u bovenstaande protocolregels in acht te nemen. De veiligheid van onze medewerkers en gasten staat centraal bij deze protocolregels.
Wij willen graag onze gasten blijven bedienen in goede gezondheid. Dank u.

TIP… Heeft u een voor- en hoofdgerecht besteld?
Zet uw hete lucht-oven voordat u komt afhalen op 70 graden.
Uw hoofdgerecht blijft zo lekker warm terwijl u geniet van uw voorgerecht.

Wij gaan er weer tegenaan,
Namens ons hele team,
Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!
Jan, Mariëlle en medewerkers 😘🍀

Van 27 december t/m 6 januari is onze brasserie gesloten.
Wij wensen ieder een intiem en gezellig oud en nieuw, een gezond en gelukkig nieuwjaar in hopelijk betere tijden.